Can we convert a classic car engine to an electric engine?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmad Sameer , Sales Director , Instant Access Company For Sales And Trading Of Construction Equipment
تاريخ النشر: 2019/05/22
MOHAMED ARSALAN FUAAD AARIF
من قبل MOHAMED ARSALAN FUAAD AARIF , PMV ENGINEER , CAT GROUP

converting chemical energy into mechanical energy is called combustion engine. Therefore further converting electric engine need a large traction battery pack to charge it and power the electric motor