Financial administrative assistant interview questions for Astrazeneca?

تم إضافة السؤال من قبل Manar Taha , Call Center Agent , Nielsen
تاريخ النشر: 2019/05/21
RENU KUMARI
من قبل RENU KUMARI , Sr. Investment & Insurance consultants , KAES PVT LTD

AstraZeneca is a global, science-led biopharmaceutical business and our innovative medicines are used by millions of patients worldwide.