How we can find better opportunity regarding our profession or field ?

تم إضافة السؤال من قبل Waseel Ahmad , Customer Service Agent , G4S - Qatar
تاريخ النشر: 2019/05/15
Hassan Almuaibed
من قبل Hassan Almuaibed , ضابط امن , الشركة الوطنية للخدمات الأمنية (سيف)

Accepting the job related to the specialization, even if the monthly salary is weak while continuing to develop the profession must find what it aims