What is the best shipping company in uae?

تم إضافة السؤال من قبل Alia Hassan , Head of Human Resources , Al Hurreyah for consulting
تاريخ النشر: 2019/05/13
Kolezie Longwe
من قبل Kolezie Longwe , Rebate and Shipping Manager , Stylco Pty Ltd Shipping and

MSC SHIPPING LINES, NOT ONLY IN DUBAI BUT THE WHOLE WORLD.

EBEN ULHANNAN
من قبل EBEN ULHANNAN , Jr executive , TRANS ASIA SHIPPING LINE

  1. Maersk Sealand UAE. It is one of the best liner and container shipping companies in the whole world and not just in Dubai.