How the statistic for to achieve of Target and Minimal Of BEV?

Because from the Statistics all knew the progress activities and cashflouw !!!

تم إضافة السؤال من قبل Alekman Teddy Damanik , EPC/Procurement Manager , PT.Hutama Karya Tbk Persero
تاريخ النشر: 2019/04/25
Alekman Teddy Damanik
من قبل Alekman Teddy Damanik , EPC/Procurement Manager , PT.Hutama Karya Tbk Persero

The firts testimonial of running statistics and BEV no lost or profit just running well.