Qualitative risk analysis requires accurate data as its input. Risk data quality assessment ranking is a technique to ?

evaluate the degree to which the data regarding risks would be useful. Risk quality data assessment involves examining all of the following EXCEPT: A. Quality of eh data B. Reliability and integrity of data C. Time-criticality of risk related actions D. Extent of understanding of risk

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2019/04/11
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

C. Time-criticality of risk related actions