I would like to ask about outdoor lighting design worked via Dialux program?

تم إضافة السؤال من قبل Ali Zaher , Senior Electrical Engineer , Zecc-lb
تاريخ النشر: 2019/04/07
Mahmoud Majzoub
من قبل Mahmoud Majzoub , Architect/ BIM engineer , ASD Architects

yes ma'am it can, but you should use Dialux Evo. which deal with 3D model.

you will need to prepare revit or sketchup model and then import it to Dailux Evo, then you can enter all outdoor & indoor lighting creteria,,,

kindly see link for youtube vidoe toturial by Necla Roco

https://www.youtube.com/channel/UC_V6VOo4kYjbaweWWWXNLEg