What would be the basics and the most important things for controlling a production and executing manufacturing with highest efficiency?

تم إضافة السؤال من قبل NOMAN SHAIKH , mechanical maintenance engineer , Dive safe Mumbai
تاريخ النشر: 2019/04/05
NOMAN SHAIKH
من قبل NOMAN SHAIKH , mechanical maintenance engineer , Dive safe Mumbai

For ne it'll be the planning, resourcing and finally manpower evaluation