Risk diagramming techniques include all of the following except: ?

A. Influence diagram B. Process flow charts C. Ishikawa diagram D. Pareto charts E. Fishbone diagram

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2019/04/04
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

D. Pareto charts ---------------------