You are in the process of tracking team member performance, providing feedback, and coordinating changes to improve project performance. ?

Which of the following tools/ techniques is LEAST helpful? A. Team performance assessment B. Conflict management C. Issue log D. Observation and conservation E. Project performance appraisals

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2019/04/04
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

A. Team performance assessment  -----------------