What are the chances for an Electronics & Communication engineer to get a job in UAE with one year experience in the same field?

تم إضافة السؤال من قبل Nikhil George , Field Engineer , Paluck Technologies Pvt. Ltd.
تاريخ النشر: 2019/03/27
abdelhamid rahouani
من قبل abdelhamid rahouani , Electrical network and high voltage , Sonelgaz

belive me, the chances for an electronics engineer to get a job with only one year experience is 99 % because UAE she's need this diploma