Please give me suggestions on how a fresh high school graduate can start a career in Kuwait ( born in Kuwait and schooled here too )?

تم إضافة السؤال من قبل ABEL CHENNATT , Entry level , coffee
تاريخ النشر: 2019/03/26
Ahmed Essayed  Elimy
من قبل Ahmed Essayed Elimy , legal translator , RAK Government

 canditate should be talent in translation. in addition to acquire the real experiences in the field of translation