What happens if the knee point voltage increases from V to V?

تم إضافة السؤال من قبل Rahmatullah Sadid , Electrical Engineer , Private Company
تاريخ النشر: 2019/03/20
Syed Umair Ahmed
من قبل Syed Umair Ahmed , Electrical Commissioning Engineer (Pre-Commissioning, Start-up & Final Commissioning) , Tecnicas Reunidas Saudia for Services & Contracting Co. Ltd.

An Increase of the EMF rms voltage by 10% causes an increase of the rms current by 50%