How you define tha decision making in front of lower managerial level?

تم إضافة السؤال من قبل AMINA MUZAFFAR , Accounts Assistant , Thermal Power Station WAPDA
تاريخ النشر: 2019/02/21
AMINA MUZAFFAR
من قبل AMINA MUZAFFAR , Accounts Assistant , Thermal Power Station WAPDA

Decision making done by the top management. Lower managerial level have to follow their boss that what he say.