Which of the following process is involved in developing an approximation of the costs of the resources needed to complete project activities?

A. Cost budgeting B. Cost control C. Cost estimation D. Activity Resource Estimation

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2019/02/14
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

C. Cost estimation --------------------