Should you go for ACA after CIMA? Will it improve your Career prospects?

تم إضافة السؤال من قبل Nitin Gupta, ACA , FP&A , Rockwell Automation
تاريخ النشر: 2013/10/28
Nitin Gupta, ACA
من قبل Nitin Gupta, ACA , FP&A , Rockwell Automation

As you must be aware that ACA provide direct membership for CIMA qualified5 + PQE people. I have extensively researched that it give a distict advantage for career. Please provide your practicle experience related to these.