With respect to value analysis which of the following is the portion of the approved cost estimate ?

that has been budgeted for an activity during a certain time period? A. Actual cost (AC) B. Planned value (PV) C. Cost variance (CV) D. Earned value (EV)

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2019/01/23
Amir Abd Elaziz Ismail Almadlawy
من قبل Amir Abd Elaziz Ismail Almadlawy , Shief accountant , Al sayeed sofee office

( B ) Planned Value ......................

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

B. Planned value (PV) ----------------