What is the best way to use data to segment and target customers in email marketing?

تم إضافة السؤال من قبل Tasneem Tahir
تاريخ النشر: 2019/01/16
Darlington Onojaefe
من قبل Darlington Onojaefe , Senior Lecturer , Graduate Centre for Management, Cape Peninsula University of Technology

The data is used to understand consumer shopping behavo=iour, needs, profile so that sgementation and target marketing effecitiveness is achieved.