How do i improve financial and accounting skill with agriculture industry ?

تم إضافة السؤال من قبل Sokly Hay
تاريخ النشر: 2019/01/12
ouiam laroussi
من قبل ouiam laroussi , الإدارة التنفيذية العليا , لا عرف

El món d'avui viu una onada de canvis polítics, econòmics i socials, ja que la comptabilitat quantitativa és la cara d'aquests canvis, que viuen en tots els detalls d'aquests canvis i s'enfronten als reptes del canvi constant en l'entorn nacional i global. Per al desenvolupament de la professió comptable i el converteixen en una eina eficaç de cara a aquests desafiaments ha de ser científicament qualificat i l'entrada a la pràctica l'exercici de les seves responsabilitats de manera eficient, a causa de que la professió comptable que requereix moltes habilitats per iniciar habilitats de mesurament i acaba amb les habilitats d'anàlisi i prendre la decisió apropiada. Per tant, és essencial que hi hagi una pausa i la feminització d'avaluar el procés d'ensenyament de la comptabilitat tècnica en l'educació tècnica com una institució científica, que és els quadres mitjans i superiors en el camp de la comptabilitat a l'Iraq, i aquest calendari basat en el diagnòstic de la professió per a indicar les àrees de fortalesa i debilitat en ella.

Contingut del programa 1 .almaref té com a objectiu fer front als procediments tècnics i els fonaments de la comptabilitat i l'ètica de la professió i la definició de la informació comptable, mesurats i lliurar-los als usuaris. comptabilitat 1 .mufahim i els principis i procediments de la tècnica comptable i les intuïcions bàsiques i l'ètica de l'exercici de la professió 2 .almaref especialitzada: Després de la definició dels principis de comptabilitat ve l'etapa de branques de comptabilitat especialitzades de coneixement, que qualifica l'estudiant a una comprensió més profunda de la comptabilitat i permetre la seva entrada al camp dels sistemes de professió 1 .dor informació comptable febrer. 3 impost .akhlakiet professió i organització abril 5 .mhacbh avançada especialitzada .mahasph 3 .althagavh general, financera i social: l'expansió de la percepció de l'alumne cap a la cultura general i el pensament lògic i plantejar preguntes i anàlisi mental 1 .tdvq informació Una cultura de la civilització i civils 2 .asasaat Arts i Lletres 3 Ús Apreciació i arbitratge de la raó en les coses abril .malomat sobre l'entorn empresarial :. La rehabilitació dels fonaments comptador de negoci que porta a terme el seu treball en la qual 1 .asasaat administració pública, finances, màrqueting i economia 2 .mdakhl entorn d'organització i entorn de comunicacions administrativa. 5 -almharrat: Són moltes habilitats, a saber: a- habilitats i la comprensió d'afrontament: les habilitats per fer front a diferents ambients gener .oha habilitats d'aplicació de coneixements de comptabilitat en la solució de problemes pràctics i la capacitat per fer front a diferents entorns (b) capacitat de comunicació: les habilitats per comunicar-se amb la informació rebuda i la recepció per falta de la capacitat d'alliberar opinions i anàlisis gener .altdreb sobre els fonaments apropiats en la ciència de la comunicació 2 .takotait operacions per fer front a totes les formes de comunicació març coneixement moure en diferents circumstàncies i entorns 4 .mharrat negociació c habilitats mentals: les habilitats per esmolar les capacitats mentals i Altqkir lògica per ajudar a Procés de decisió 1 .akaddrh per enfocar i trobar 2 solucions útils .altdreb en l'activació del pensament racional i la ponderació de 3 .altohel en l'anàlisi i la recerca de fets abril .altvkir en qüestions morals bàsics i per distingir entre els axiomes i les coses són indiscutibles 5 .altaaml amb diferents pressions i determinar protozous d auto-habilitats: habilitats que per activar la funció del comptador en la comprensió de l'entorn professió i múltiples negocis 1 .elsafat acte cooperació Kaltvhm i respecte 2 .altvaal i positiu, la confiança i el treball en equip 3 .tqubl punts de vista i la comprensió de les diverses personalitats i estats d'ànim