A category or rank given to products that have the same functional use but different technical characteristics is called the product’s: ?

a. Quality b. Functional characteristics c. Grade d. Technical characteristics

تم إضافة السؤال من قبل Richa Tiwari , Quantity Surveyor , Space Contracting Limited
تاريخ النشر: 2019/01/05
Mohammed Qaisar I PMP I MCIPS I MBA
من قبل Mohammed Qaisar I PMP I MCIPS I MBA , Group Procurement Manager (Civil) , Al Ghurair Construction LLC

We must call it Garde technically.

Richa Tiwari
من قبل Richa Tiwari , Quantity Surveyor , Space Contracting Limited

Answer - C : Grade catagory