How can I evaluate the cost and value of Customer Acquisition Cost (CAC) and minimize it?

تم إضافة السؤال من قبل Tamara Ali , Sales Manager , Al Noor Systems for IT Solutions
تاريخ النشر: 2018/12/31
Irshad Noorain Naik
من قبل Irshad Noorain Naik , Sales Specialist , Octaware Gulf

by chosing a rigth medium to reach target audience and its comes from market reserch and experience.