Can the "Pay for the results" and "One Job One Pay" rules be applied in GCC market againist nationality and similar barriers?

تم إضافة السؤال من قبل ALI AKBAR , HR Management Specialist , Qatar Steel Company - Qasco
تاريخ النشر: 2018/12/31
Omar Saad Ibrahem Alhamadani
من قبل Omar Saad Ibrahem Alhamadani , Snr. HR & Finance Officer , Sarri Zawetta Company

Thanks

I have not experience in GCC, I prefer to wait for my colleagues who have experience in this region