Hi, Can somebody tell me about "SUMIFS" function in MS Excel?

تم إضافة السؤال من قبل Asad Cholakkal , Finance Manager , Golden Engineering For Contracting Est
تاريخ النشر: 2013/10/27
Pradeep Vazhakkamadom Gangadharan
من قبل Pradeep Vazhakkamadom Gangadharan , Head Finance and Commercial Operations, Casablanca, Morocco , Samta Mines and Minerals LTD

If there are more than one criteria to be evaluated for the data range we use simifs. Same result can also achive through pivot table.

Asad Cholakkal
من قبل Asad Cholakkal , Finance Manager , Golden Engineering For Contracting Est

Thanks a lot Mr. Pradeep,..

May I know more about pivot table...