How to design a business that is both educationally meaningful and economically sustainable at the same time?

تم إضافة السؤال من قبل Salsabeel Al-Abed , Educational Resource Coordinator , Al Tayseer Educational Center
تاريخ النشر: 2018/12/26
أسامة حسن البلخي
من قبل أسامة حسن البلخي , Senior Electrical ENGINEER , Nesma

The strength of the profit economy stems from the provision of good educational services to society, a common factor between them