Agile, Waterfall or Hybrid - which project management technique is better and why?

تم إضافة السؤال من قبل Prem Mallick , Project Manager , Citicorp
Bilal Azeem Azeem
من قبل Bilal Azeem Azeem , Sr .Net Developer / Team Lead , Leemutech

Agile project management technique is better than others