Which of the following process is used to identify project roles, responsibilities, and reporting relationships for project team member?

A. Acquire project team B. Activity resource estimation C. Human resource planning D. Develop project team

تم إضافة السؤال من قبل Zakir Muhammed , Contract Administrator , DS Contracting Co.
تاريخ النشر: 2018/12/23
Mohammed Qaisar I PMP I MCIPS I MBA
من قبل Mohammed Qaisar I PMP I MCIPS I MBA , Group Procurement Manager (Civil) , Al Ghurair Construction LLC

The most appropriate option is B.

Hari Kant Jha
من قبل Hari Kant Jha , Consumer Alliance Executive , MyAdvo

B. Activity resource estimation

Zakir Muhammed
من قبل Zakir Muhammed , Contract Administrator , DS Contracting Co.

IT MAY BE ANSWER B........