What is the best possible platform to market your skills in e-learning to potential employers?

تم إضافة السؤال من قبل Anjana Varghese , Manager - Learning Solutions , Edutech Middle East LLC
تاريخ النشر: 2013/05/15
Abdulmohsen almarri
من قبل Abdulmohsen almarri , Specialist, Professional Development , Saudi Basic Industries Corporation - Sabic

linkedin bayt

منير حسنى حسين عبدالله
من قبل منير حسنى حسين عبدالله , رئيس قسم التصميم التعليمى \مصمم تعليمى \ كاتب سيناريو , مركز التعليم الالكترونى بجامعة القاهرة\موقع كايرو دار التعليمى http://www.cairodar.com

Search sites universities that apply e-learning system and through conferences and through e-learning sites and forums on the existing e-learning online