What are the best tools in customer retention or customer satisfaction ?

تم إضافة السؤال من قبل Bency Philip , Senior Spare Parts Manger , Salem Saleh Babgi Trdg. Co. Ltd.
تاريخ النشر: 2018/12/12
Bency Philip
من قبل Bency Philip , Senior Spare Parts Manger , Salem Saleh Babgi Trdg. Co. Ltd.

To upgrade yours self with all manner like behavior/attitudes and product knowledge.