As a teacher, how can you deal with students who do not remember what they have done, act in very opposite ways in your classroom?

تم إضافة السؤال من قبل Salsabeel Al-Abed , Educational Resource Coordinator , Al Tayseer Educational Center
تاريخ النشر: 2018/12/02
عاطف ياقوت خليل ياقوت
من قبل عاطف ياقوت خليل ياقوت , مدرس خبير تغه إنجليزيه , وزاره التربيه والتعليم

very simple ,very easy the main cause of forgetting is not knowing how we transfer information to long term memory, by using learning styles learning can be memorable.