Why should your web content strategy include answering questions?

تم إضافة السؤال من قبل Yasmeen Husam , Web Developer , Al Fahid Systems
تاريخ النشر: 2018/12/02
SAJAD AHMAD PADROO
من قبل SAJAD AHMAD PADROO , Junior Engineer , InfoWiz

Because by questioning the users in the form of feedback or survey's we get lots of info about our content and also that data is useful to update our web content accordingly