Give me four important maintenance KPIs?

تم إضافة السؤال من قبل Mpho Tiroyaone Losike , Section Manager Maintenace , Tati Nickel Mining Company (Pty) Ltd
تاريخ النشر: 2018/11/28
Ravi Duvvuri
من قبل Ravi Duvvuri , Regional Operations Manager , Mohammed Abdullah Al Areedh Co Ltd

Overall Equipment Efficiency (in terms of Availability), Mean Time to Restore, Mean time Between Failures, Cost of Maintenance per Unit

Mpho Tiroyaone Losike
من قبل Mpho Tiroyaone Losike , Section Manager Maintenace , Tati Nickel Mining Company (Pty) Ltd

1. availability

2. utilization

3. Mean Time To Repair (MTTR)

4. Mean Time Between Failures. (MTBF)