What is a request customer taken on your responsiblity to do but the Direction refused for unknown reason ?

to change a room in Hotel or chech out a bill

تم إضافة السؤال من قبل ghada yehya , Exceutive secretary , Medical clinic
تاريخ النشر: 2018/11/27
turki alamri
من قبل turki alamri , مدير التطوع - باحث اجتماعي - , وزارة الموارد البشريه والتنميه الاجتماعيه

I respect the institution's laws and regulations, and I can never bypass them