Crashing describes a technique to speed up a project by... ?

A. ...overlapping activities which were originally planned to be done in sequence. B. ...reallocating existing resources or assigning additional resources to the project. C. ...reducing the number of features of the product in order to reduce development work.

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2018/11/22
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

B. ...reallocating existing resources or assigning additional resources to the project.