How can customer relationship management (CRM) make your work growing up?

تم إضافة السؤال من قبل Lana Oudeh , PR Coordinator , Al Ghanem
تاريخ النشر: 2018/11/14
Sultan Mehmood Jehangiri
من قبل Sultan Mehmood Jehangiri , Human Resources & Administration Officer , BTS Contracting LLC & BARI Transport LLC | Dubai | UAE Contracting Company is the subsidiary company of Bari Transport LLC

Good knowledge skill about your company product and constantly follow up. best attitude of convincing with customer.