As a budding web developer, where can I intern in summer 2019? Can a web developer intern at Microsoft?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2018/11/12
Aamir Iqbal
من قبل Aamir Iqbal , Web / UI Designer, Shopify Expert, Strategist and Information Architect , 1stFold WebSolutions

It depends where you are and Internships mostly base to your final year or degree project. If you have developed something innovative and futuistic idea then you can definitely get a chance no matter it's Microsoft or Google.

Ahmed Al-jaff
من قبل Ahmed Al-jaff , Manager , Game Center

a web developer can intern at Microsoft