I'm expert in many HR related fields but I have never found appropriate job anywhere, how can I find a job?

تم إضافة السؤال من قبل Jamal Abbasi , Vice Principal , National Foundation School & College
تاريخ النشر: 2018/11/09
Omar Saad Ibrahem Alhamadani
من قبل Omar Saad Ibrahem Alhamadani , Snr. HR & Finance Officer , Sarri Zawetta Company

Thanks

Hi Jamal,

Just you need to follow Bayt.com ..... go to find jobs page , click on your favorite country where you want to work.... then you will find what you're looking for

Good Luck