What is true for Statistical sampling?

A. Variables sampling includes collection of quantitative data on the degree of conformity for each item of a sample. B. Statistical sampling can be used to verify for each individual item in a lot, whether it can be accepted or must be rejected. C. Attribute sampling means collection of quantitative data showing the level of conformity for each item of a sample. D. Statistical sampling is commonly used in Quality assurance to examine if items of a lot conform to quality standards.

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2018/11/07
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

A. Variables sampling includes collection of quantitative data on the degree of conformity for each item of a sample.