In most jurisdictions, a legally required order of formal statements establishing a contract is?

A. Invitation to treat, offer,PO B. MoU, LoI, final agreement C. Inquiry, bid, order D. Offer, acceptance

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2018/10/31
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

D. Offer, acceptance ---------------