Define IFC drawing?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Jameel , Civil Site Engineer , Dhaliliyah
تاريخ النشر: 2018/10/10
Karthikeyan Dharmaraj
من قبل Karthikeyan Dharmaraj , senior welding inspector , Galfar engineering SAOG

Issues for construction.  Any fabrication should not commence without IFC drg

hakeem shaikh
من قبل hakeem shaikh , MEP draughtsman , Boom General Contractors

Issue for Construction Drawings are like design drawings can follow to make shop drawings.