How can cost of hiring help the recruiter to identify the ideal source for hiring ?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad khier Tarawneh , Human Resources Supervisor , Taghyeer organization ( We Love Reading)
تاريخ النشر: 2018/10/06
MOHAMMAD KUTUB UDDIN
من قبل MOHAMMAD KUTUB UDDIN , Typist , M/s Saadia Typing Est. and documents clearing

A SIMPLE COST CAN HELP  TO IDENTIFY THE IDEAL SOURCE FOR HIRING THE RECRUITER.