Which is not a goal in both Project management and Quality management?

A. Prevention over inspection B. Management responsibility C. Customer satisfaction D. Triple constraint

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2018/10/03
Philippe THADAUME
من قبل Philippe THADAUME , Utilities & Construction Manager , NEO2

Triple constraint can be considered in last position

Shambel Mohammed
من قبل Shambel Mohammed , Livelihood Specialist , FRC

B. Management responsibility

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

D. Triple constraint   ------------------------------------