الحياه كالقطار البضائع يمكن لانسان ان يضيف له عربه جديده عند شعوره انه على ما يرام ويستطيع تفريغ عربات اخرى ما العربه التى تريد اضافتها فى حياتك؟

وما العربه التى تريد ان تفرغها ؟

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/10/25
bassam sabbagh
من قبل bassam sabbagh , المشرف و المسؤول الفنّيّ , مديريّة صحّة اللاذقيّة-شعبة اللايشمانيا و الصّحّة البيئيّة

بكلّ صراحة

ليست هناك أيّة عربة في حياتي أودّ إفراغها

بل على العكس أتمنّى دائماً إضافة عربات جديدة.....و ذلك كلّما تعمّقت في هذه الحياة

و للدّقّة أكثر ....أتمنّى لنفسي و لغيري أن يضيفوا لحياتهم عربة ( كرم التّعليم ) بمعنى يقدّمون كلّ ما لديهم من خبرات و علم لمن يحتاج

امنية عدلى محمد محمد صيام
من قبل امنية عدلى محمد محمد صيام , اخصائيه شؤن طالبه وشؤن خرجين , المعاهد العليا كينج مريوط

يقينى وثقتى بالله اولا ثم الاصرار والتحفيذ على الاستكمال كل واحد مننا محتاج ان حد يشجعه ويحفذه ان يكمل ويطلع احلى ماعنده حتى لو كان تحت ضغط شغل حتى لو بينام بيفكر فى الشغل لازم نحفذ نفسنا والاخرين من العائله للفريق العمل شئ جميل اننا نساعد بعض ونتبادل الافكار والاراء بشكل محترم يخلينا نشتغل حتى لو فقدنا السيطره على عقولنا ووقف التفكير خالص لان الشغل ده اساس الحياه فى لحظه تقف فيها مع نفسك وتاخد نفس عميق وتقول يلا بينا كفايه كده وتبدا تمسك ورقه وقلم وتقول ابدا ازاى ومنين وايه اللى ناقص يكمل ويخلص عشان اقدر ابدا حاجه جديده صح وبشكل يليق بيا وبقدرتى وبفريق العمل

Adnan Salman
من قبل Adnan Salman , مدير , ( المطابخ والاثاث الخشبي والديكورات )

عربه التفاؤل والمثابره والاصرار

هشام عيسي
من قبل هشام عيسي , Sales and marketing consultant , Free lance

صابر و راضي :)