Good evening, I needed technical assistance from those with experience in Opera PMS software if its possible :)?

تم إضافة السؤال من قبل Abderrahim DEKKAKI , كاتب إداري عام , فندق رويال البستان جدة
تاريخ النشر: 2018/09/30
Ahlam Nagi
من قبل Ahlam Nagi , موظف مبيعات , موسسة المنهالي

I would like to help but am sorry it’s not field and this type of work need a person who have experienced and expertised in this field