What Arabic words are included in English dictionary or in English language?

تم إضافة السؤال من قبل Isam Musa , معلم , وزارة التربية اليمنية
تاريخ النشر: 2013/10/25
Hamza M Babiker
من قبل Hamza M Babiker , Senior Translator, editor, content writer and media specialist , Freelancer

There are so many words. For example, kindly refer to the following Wikipedia web link: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_English_words_of_Arabic_origin_(C-F)

AMEL ABDULLAH
من قبل AMEL ABDULLAH , PATIENTS ACCES REPRESENTATIVE - PATIENT AFFAIRS , CLEVELAND CLINICS American company

holy quran  including in english languge

Sheik Zaim Muiz muiz
من قبل Sheik Zaim Muiz muiz , assisstant teacher , ITG martial arts intensive training

(Rafiq) is referred in arabic and as well as english with same meaning as well ...