In which plan do you define the processes that will be used to keep people informed throughout the project?

A. Communications Management Plan B. Staffing Management Plan C. Schedule Management Plan D. Project Management Plan

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2018/09/19
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

Answer: AExplanation: The Communications Management Plan de nes all of the processes that will be used for communication on the project.