What is important things for set up a electrical substation?

تم إضافة السؤال من قبل amit das
تاريخ النشر: 2018/09/17
AJITH V GOPAL
من قبل AJITH V GOPAL , SUPERVISOR AND STORE MANAGER , LG PRIVATE LIMTED

Line conductors to carry current , circuit breakers and insulators to prevent from short circuiting and a power bank like capacitor bank to control the power factor and last the controlling panel unit