How do you handle an integrity issue with your most experienced and best team member?

تم إضافة السؤال من قبل Fouad Trad , Shop Manager , Axiom Telecom - The Avenues Mall
تاريخ النشر: 2013/10/24
pravitha nottath
من قبل pravitha nottath , Customer Service Representative , Tanfeeth enbd.group

we use strategic management, right answers used at the right  moment and at the right time