What is Silver-light technology in web development?

تم إضافة السؤال من قبل Yasmeen Husam , Web Developer , Al Fahid Systems
تاريخ النشر: 2018/09/02
asad rauf
من قبل asad rauf , Computer Operator , DC OFFICE FINANCE AND PALNNING

pplication framework for writing and running rich Internet applications. A plugin for Silverlight is still available for some browsers. While early versions of Silverlight focused on streaming media, later versions supported multimediagraphics, and animation and gave developers support for CLI languages and development tools.