What are the new features added in Servlet 3.0 API ?

تم إضافة السؤال من قبل Mohd shahnawaz khan , Associate Project , Cognizant Technology Solution
تاريخ النشر: 2013/10/24
Ashok Lunavath
من قبل Ashok Lunavath , Software Developer , C-edge Technologies Limited

  • Ease of Development through Annotations
  • Web Servlet and InitParam Annotation
  • Filter annotation
  • Servlet Context Listener annotation
  • Pluggability
  • Programmatic support for adding web component

Nafe'a KmAil
من قبل Nafe'a KmAil , Web & Database Developer , شركة السفير الفلسطينية للتجارة و الخدمات

new set of annotations introduced that can be used by developers rather than put the data in the configuration file