Can we do overloading in subclass? if yes then how we know that it is overloading or overriding ? Hint : in terms of resolution.

تم إضافة السؤال من قبل Mohd shahnawaz khan , Associate Project , Cognizant Technology Solution
تاريخ النشر: 2013/10/24
Shannoy Panankoodan
من قبل Shannoy Panankoodan , Business Technologist , Atos

Yes we can achieve both overriding and Overloading.

Overloaded methods would have different number and/or different data types.

Overridden methods would have the same datatype and same number of arguments.